Mijn leven met beugel..

20 April 2016 09:54 chantal17#1
Hallo allemaal!

Mijn naam is Chantal ik ben 17 jaar en vol dit forum al een tijdje. Ik ga naar school in de omgeving van Breda en zit in mijn laatste jaar.

Heb veel vriendinnen op school en al ben ik wat verlegen ik werd eigenlijk nooit echt gepest. Totdat we een paar maanden geleden een logeerfeestje bij Inge hadden. Inge is een meisje met wie ik al vanaf de start op school zit.

Ik ken haar niet zo goed maar we kunnen wel samen lachen. Echte stories delen we niet. Toch ging ik naar het feest want mijn vriendinnen kwamen ook. We hadden een hele leuke avond, met make-up en films en echt moe viel ik in slaap. Beetje verkouden dat wist ik wel.

De volgende dag keken mijn vriendinnen me steeds lachend aan. Als ik vroeg wat er was gaf niemand echt antwoord. Tot maandag op school. Toen bleek dat ik die nacht vreselijk had liggen snurken en nog erger.. er was een filmpje van gemaakt!!

Mijn vader kocht meteen een mra-beugel tegen het snurken (zoiets als dit) en lijkt niet echt te snappen dat het daar helemaal niet om gaat.

Vanaf dat moment zijn er zelfs uit de onderbouw die grappen maken en een knorrend geluid laten horen als ze zien.. ik vind dit echt zo verschrikkelijk!

Wilde mijn verhaal even kwijt en hoopte dat iemand dit misschien herkende en een goede tip voor mij had..

x Chantal
20 April 2016 16:44 Mr. Macphisto#2
Ik zou me er niet teveel aan storen. Natuurlijk is het vervelend dat anderen zo gemeen doen over iets kleins en onbenulligs. Dat is het namelijk ook. Het zegt meer over hoe simpel die personen in elkaar zitten. Half Nederland snurkt. Conclusie: lekker laten gaan.
23 April 2016 12:16 Chitesel#3
Citaat
Origineel gepost door chantal17 »

Hallo allemaal!

Mijn naam is Chantal ik ben 17 jaar en vol dit forum al een tijdje.

Ik zou dat niet doen.
23 April 2016 12:40 the_darkness#4
Is er nog iets over om te volgen dan :?