Ga Terug   Leerlingen.com Forum > Multi Media > Kunst
FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Kunst Leuke cabaretier gezien? Of spannende expositie in een museum? Schrijf je recensie hier! Mooi verhaal, gedicht of kunstig plaatje? Deel het hier met anderen!

Aankondigingen in Forum : Kunst
10 October 2006 tot 10 November 2020
ash-hle
Super Lid
 
ash-hle's Avatar
 
Geregistreerd op: 15 August 2005
Berichten: 15.693
Gedragsregels Kunst!

Welkom in Kunst!

Dit forum is voor onderwerpen die gericht zijn op kunst. Voor dit forum gelden een aantal regels. Ten eerste gelden hier de
algemene regels!
Dit houdt in grote lijnen in dat je niet mag flamen, flooden, en/of spammen. En gedrag dat door mij, bootje, niet geaccepteerd wordt, kan een Officiele Waarschuwing (OW) of een ban tot gevolg hebben.

Daarnaast wordt dit verwacht:
Het geven van serieuze replies op geposte gedichten, verhalen, plaatjes. Dit mag natuurlijk kritiek bevatten maar geen directe aanval op de persoon die gepost heeft.
Het niet omhoog halen van oude topics. Als iemand een paar maanden geleden een vraag heeft gesteld, dan heeft het vaak geen nut om nu nog een antwoord te geven. De forumbaas zal oordelen of iets al dan niet oud is, want in het Kunstforum kan dit ietwat afwijken van de andere fora.

Heb je een opmerking over een topic of een post in dit forum, dan kun je de post reporten. Je moet dan op de link "Meld deze reactie bij een forumbaas" klikken die onder elke post staat. Je kunt dan de reden opgeven van je report en de betreffende FB krijgt hier bericht van.


Je kunt ook via PM contact opnemen met de FB van dit forum: AMF of Ash-hle Voor tips, opmerkingen of vragen over het forum in het algemeen kun je ook terecht op
Feedback en Mededelingen!
Heel veel plezier!

AMF en Ash-hle

__________________
I never would have loaded up a 44 and put myself behind a jail house door if it hadn't been for love. Four cold walls against my will but at least I know she's lying still. Four cold walls without parole, Lord have mercy on my soul.
ash-hle is offline  

 
Forumnavigatie

Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 17:27.


Forum software: vBulletin 3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.