Ga Terug   Leerlingen.com Forum > Fun > Sport
FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Sport Alles wat met sport te maken heeft, professioneel en je eigen sport!

Aankondigingen in Forum : Sport
9 October 2006 tot 9 November 2020
ash-hôôle
Super Lid
 
ash-hôôle's Avatar
 
Geregistreerd op: 15 August 2005
Berichten: 15.693
Gedragsregels sport!

Welkom op Sport!

In dit forum is er plaats voor berichten over alles wat met Sport te maken heeft. Voor dit forum gelden een aantal regels. Ten eerste gelden hier de Algemene forumregels Dit houdt in grote lijnen in dat je niet mag flamen, flooden, en/of spammen. Gedrag dat door ons niet geaccepteerd wordt, kan een Officiële Waarschuwing (OW) of een ban tot gevolg hebben. Daarnaast wordt dit verwacht:

• Probeer zoveel mogelijk een eigen bericht te plaatsen, in plaats van enkel te quoten. Waarschijnlijk heb je er zelf altijd wel net een andere kijk op dan iemand anders. Maak hier gebruik van.

• Accepteer dat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft wat betreft sporten, clubs of favoriete sporters. Ga mensen niet belachelijk maken om hun persoonlijk keuze.

• Het maken van reclame is niet toegestaan. Als een site een toegevoegde waarde heeft aan het onderwerp dan is deze toegestaan. Vinden wij dat een link gegeven wordt met als hoofddoel mensen te trekken naar een site zonder toegevoegde waarde, dan is dat niet toegestaan.

• Het is niet toegestaan oude topics omhoog te halen. Hier heeft niemand iets aan. Gaat het echter om een topic die bijvoorbeeld net iets langer dan een maand oud is, maar toch nog actueel is, dan kan je daarin nog reageren - met een serieuze reply weliswaar.

• Overtuig jezelf er van dat het topic wat je wilt gaan plaatsen wel degelijk een topic voor sport is, ben je hier niet helemaal zeker van, dan plaats je dat beter in The Lounge of misschien zelfs Aan de Bar.

Heb je een opmerking over een topic of een post in dit forum, dan kun je de post reporten. Je moet dan op de link "Meld deze reactie bij een forumbaas" klikken die onder elke post staat. Je kunt dan de reden opgeven van je report en de betreffende FB krijgt hier bericht van. Je kunt ook via PM contact opnemen met de FB's van dit forum:

Niemand

Ash-hôôleVoor tips, opmerkingen of vragen over het forum in het algemeen kun je ook terecht op

Feedback

Heel veel plezier! Ash-hôôle
__________________
I never would have loaded up a 44 and put myself behind a jail house door if it hadn't been for love. Four cold walls against my will but at least I know she's lying still. Four cold walls without parole, Lord have mercy on my soul.
ash-hôôle is offline  

 
Forumnavigatie

Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 12:11.


Forum software: vBulletin 3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.