PDA

Bekijk de volledige versie : schuld utreg 40 miljoen!!


Superjood
7 May 2003, 13:02
las net op tt pagina 647 dat de schuld van utreg 40 miljoen bedraagd. ik weet niet wat ze daar de afgelopen jaren hebben gedaan, maar dit gaat werkelijk nergens over. ik las vanmorgen in de krant dat barca een schuld heeft van 100 miljoen. moet je nagaan. dit is gewoon een jarenlang systematisch wanbeleid wat er in utreg gevoerd is.

Nickchange
7 May 2003, 14:42
dat over dat wanbeleid weet iedereen toch 8)

theo tank
7 May 2003, 14:45
Ik snap alleen nooit dat ze dan spreken van acute liquiditeitsproblemen. Hier moet ongetwijfeld, een jarenlang wanbeleid gevoerd zijn en is er veels te laat aan de bel getrokken, want nu misschien wel catastrofale gevolgen heeft voor een (mooie) club als FC Utrecht.

GregoorvanDijk
7 May 2003, 14:49
En vrind Kesler maar vloeken over MVV vanmorgen in de krant :z.. Terwijl die slechts een luttele 1,5 miljoen schuld hebben :no:

theo tank
7 May 2003, 14:59
SupportersVereniging FC Utrecht vraagt om stadionverboden oud-bestuurders

De SupportersVereniging FC Utrecht heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) verzocht stadionverboden uit te schrijven aan vier oud-bestuurders van de Stichting FC Utrecht.

Nadat Hans Herremans, Jan van de Kant, Erik Jan Visser en Gerrit Bloemink op dinsdag 6 mei 2003 alle banden met FC Utrecht hebben verbroken, is de SupportersVereniging FC Utrecht van mening dat nu het moment is gekomen hen te vervolgen voor hun misdaden tegen de club. Voornoemde vier personen zijn volgens de SupportersVereniging FC Utrecht verantwoordelijk voor de financiŽle malaise waarin de club momenteel verkeerd. Conform afspraken met overheid, sponsors, derden etc. zou pas na aftreding worden afgerekend met deze personen, om het saneringstraject niet te frustreren.

De SupportersVereniging FC Utrecht verwacht een consistent en consequent beleid van de KNVB aangaande stadionverboden. De SupportersVereniging FC Utrecht vindt dat geen mening gemaakt moet worden tussen "normale" supporters en bestuursleden. Een ieder die het aanzien en/of belang van het betaald voetbal schaadt, dient bestraft te worden zoals de KNVB schrijft in haar "standaardvoorwaarden", artikel 10, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank Utrecht d.d. 31 mei 2001. Zodoende heeft de SupportersVereniging FC Utrecht de heer Henk Kesler, directeur betaald voetbal van de nationale voetbalbond, op woensdag 7 mei 2003 verzocht een stadionverbod uit te vaardigen aan deze heren.

In het verzoek geeft de SupportersVereniging FC Utrecht als redenen voor een stadionverbod onder andere valsheid in geschrifte en schaden van het aanzien en/of het belang van het voetbal. Verder verwacht de SupportersVereniging FC Utrecht dat voornoemde personen tevens civiel- en strafrechterlijk vervolgd gaan worden door het Openbaar Ministerie.


:respect:

JoY_RFJK
7 May 2003, 18:55
Lol... en iedereen maar bazelen over vites... 40 miljoen KERL...

==> PHUU

http://www.vitesse.org/forum/emoticons/banaan.gif

GregoorvanDijk
7 May 2003, 19:03
Originally posted by JoY_RFJK
Lol... en iedereen maar bazelen over vites... 40 miljoen KERL...

==> PHUU

http://www.vitesse.org/forum/emoticons/banaan.gif "

Had Vitesse niet ook 80 miljoen GULDEN, Joy? :yes: :Y)

HugoBoss
7 May 2003, 19:07
en wij zijn gewoon al failliet verklaard he:no: :no:

Bazzemans
7 May 2003, 20:37
Originally posted by HugoBoss
en wij zijn gewoon al failliet verklaard he:no: :no:

Tja het is ook wat dommer om een schuld te maken bij de fiscus...

Bon
8 May 2003, 22:19
Originally posted by bartje518
"

Had Vitesse niet ook 80 miljoen GULDEN, Joy? :yes: :Y)
maak daar maar wat meer van
een kerel had het helemaal uitgezocht tot opde cent na
lag rond de 88 of 87 miljoen dacht ik (guldens)

:yes:

GregoorvanDijk
8 May 2003, 22:26
Originally posted by Forza_Barca518

maak daar maar wat meer van
een kerel had het helemaal uitgezocht tot opde cent na
lag rond de 88 of 87 miljoen dacht ik (guldens)

:yes:

Ik bedoel maar :9