PDA

Bekijk de volledige versie : dringende vraagjuhzz over schoonheidsspecialistes/visagiste (opleiding)


kausalaya
25 January 2003, 11:34
eej, ik wil graag de opleiding visagiste doen, nu heb ik dus geinformeerd bij het alfa college, en daar kan het niet! en bij het noorderpoort alleen via een cursus!Maarja dat gaat me een hoop geld kosten, en ik krijg dan geen studiefinanciering!weet iemand toevallig waar nog meer opleidingen visagiste worden gegeven?
IK woon overigens in Groningen!
En nog een vraagje, voor als het echt niet lukt, zal ik die cursus wel meoten doen, en meot ik er een opleiding bij doen, en dan kies ik voor schoonheids specialiste! alleen kan iemand mij daar wat over vertellen? alle reacties zijn welkom! of je het zwaar vond of makkelijk, enz enz!echt super bedankt alvast:) *)

Fade of Light
25 January 2003, 11:38
moved - > cybertalk

Irene!!!!
25 January 2003, 17:13
Uhm ik weet dat in Tilburg een hele grote universiteit zit waar je heel veel kan studeren.. anders misschien Utrecht.. Wat je misschien ook kan doen is naar een visagiste gaan in jouw omgeving en vragen waar zij naar toe is gegaan? Succes :)

AnGeL-EyEsZ
27 January 2003, 19:04
JaH En AnderZ zul je tog die cursus moeten doen.....

Miss-kausalaya
17 April 2003, 13:26
jaaah dank je wel allemaal voor de reactie...ik ga dus eerst maar schoonheidsspecialiste doen, en daarna zie ik wel ff..hoe het verder moet!