PDA

Bekijk de volledige versie : Binnenkort gratis saké in de kuip?

Superjood
14 February 2003, 08:28
Naohiro Takahara en Feyenoord werden nog even aan elkaar gelinkt, maar uiteindelijk tekende de Japanner voor het Duitse Hamburger SV. Bij bij de fans van zijn nieuwe club kan hij nu al niet meer kapot. De Schlachtenbummler uit de havenstad mogen tijdens de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg namelijk vierhonderd liter gratis bier drinken - geschonken door de Japanner.

Takahara scoorde namens HSV afgelopen zondag bij Bayern München in de laatste minuut de gelijkmaker (1-1). De treffer maakte een einde aan een reeks van 802 minuten waarin Bayern-doelman Oliver Kahn geen tegentreffer hoefde te incasseren. Een lokale bierbrouwerij stelde daarop voor de Japanner vijfhonderd liter gratis bier beschikbaar.

Naohiro Takahara toonde zich echter geen egoïst. Of een uitstekend PR-manager. Want, liet hij weten: 'Vierhonderd liter gaan dus naar de supporters van HSV. De overige honderd liter zijn bedoeld voor een feestje met mijn ploeggenoten.'

hehe, moest wel lachen toen ik het las. waarom kreeg wamberto niks toen ie tegen utreg scoorde uit buitenspel? biertje had er best ingegaan