PDA

Bekijk de volledige versie : hot nieuws


SpiNe
1 April 2003, 17:29
RARE GAAT TERUG NAAR NINTENDO
aldus de geruchten(plz laat het waar zijn):thumbsup:

De Britse ontwikkelaar Rare vertrok vorig jaar nog naar Microsoft, maar blijkt nu weer terug bij Nintendo te komen. Details vind je hier!

In 2002 vertrok het gamebedrijf uit Twycross, Engeland, van Nintendo naar Microsoft. Er werd bijna meteen een aantal games aangekondigd, waaronder Kameo en Perfect Dark Zero. Nintendo-fans over de hele wereld waren teleurgesteld over dit vertrek van Rare, maar vandaag blijkt dat Rare weer terug komt naar de plek waar het bedrijf hoort: Nintendo.

In een persbericht maakte Rare vandaag bekend dat het weer terug komt naar Nintendo. Kameo en Perfect Dark Zero zullen nog op de Xbox uitkomen, maar vervolgen op Conker's Bad Fur Day, Banjo-Kazooie en Donkey Kong zullen exclusief voor de GameCube gemaakt gaan worden. Ook zullen de games voor de GameBoy Advance nog steeds uitkomen, in tegenstelling tot eerdere berichten.

Goed nieuws voor Nintendo-fans dus! Klik hieronder op de link om het volledige persbericht te lezenhttp://www.zoneboard.nl/rareware.htm

bron:cubezone:d




niet kwaad op me worden ik kon het niet laten

TRC
1 April 2003, 17:35
Heb je al gehoord van 1 april? Zoudt dit niet om een grap gaan?

Stapper
1 April 2003, 17:35
:thumbsup:
das pas eens goed nieuws, maar ik vind het wel erg jammer dat PD zero niet naar de cube gaan, want daar zat ik op te wachten, de rest is een beetje te kiddy voor mij

k*t, in een q april grap gelopen :(
het is dan wel een goede grap

lou
1 April 2003, 17:41
http://www.the-sugoi.com/compose.php?Ndate=01042003&Nnum=2

http://www.the-sugoi.com/compose.php?Ndate=01042003&Nnum=5


en voor de rest weet ik niet veel bijzonders . uhhm gamemag, had de cast van de nieuwe Mario kart , maar ik weet niet zeker of dat waar is en Bungie ( Halo , myth ) zou een betaalsite maken voor Halo 2 nieuws.