PDA

Bekijk de volledige versie : Duidelijkheid omtrend LoeLoe en Riddler zaak.


koelkast
18 March 2004, 22:09
Goed mensen, om rellen en speculaties te voorkomen verschaf ik hier openheid van zaken omtrend deze zaak. Ga hier nu eens geen topics over openen. Of eindeloos over door zagen.

the storry begins...

Op een kwade dag kwam Riddler er achter dat hij middels een computer account op zijn computer. in kon loggen op het ll.com forum. In plaats van dit te melden of simpel weg uit te loggen besloot Riddler misbruik te maken van de situatie. Hij besloot het meidenforum eens grondig te bekijken en door te lezen. Om wille van dit sportief gedrag belonen wij hem met een Ban voor een maand en ontzegging van alle private fora.

Na onderzoek bleek dat dit om het account ging van LoeLoe welk misbruikt was. Gezien een ieder ten alle tijde verantwoording heeft af te leggen over zijn eigen account ook al wordt deze misbruikt zonder zelf actieve deelname aan het misbruik. is Loeloe in deze zake schuldig aan nalatigheid. Zij heeft niet opzettelijk haar account laten rond slingeren en of paswoorden gedeeld met mensen. echter ze is te vol van vertrouwen geweest. Neemt niet weg dat het haar verantwoording is.

Gezien het niet de 1e keer is dat LoeLoe in opspraak komt omtrend acounts wachtwoorden en veiligheid. is door de beheerders van ll.com forum besloten LoeLoe de toegang tot de prive fora te ontzeggen en haar FB+ status te schrappen.

Nogmaals, Loeloe heeft niet met opzet haar account gedeeld en of haar wachtwoord vrij gegeven. Echter zij is nalatig geweest in het veilig houden van het forum en prive fora.

koelkast
18 April 2004, 22:04
Helaas is het nodig een update in dit verhaal te moeten plaatsen. Dit omdat een aantal lieden het niet kan nalaten om leden van de crew en beheerders lastig te vallen en te blijven doorzagen over deze zaak. Gezien ze blijkbaar slecht van geheugen zijn omdat ze telkens dezelfde vraag stellen, zet ik het hier neer. Dit zodat ik en andere crew leden bij de volgende zelfde vraag alleen maar de link naar dit topic hoeven te geven.


Uit onderzoek van de database door een beheerder van spill bleek dat LoeLoe haar wachtwoord al had veranderd nadat zij ingelogt was geweest op Riddler zijn computer. En voordat Riddler naar zijn zeggen via LoeLoe's account op het forum kwam.

Gezien deze feiten is het duidelijk dat Riddler zijn verhaal hoe mooi ook verzonnen niet klopt met de harde feiten. Hoe hij dan aan de informatie kwam is een raadsel welke hij wel nooit zal willen toegeven.

Hiermee is ook totaal niet na te gaan of LoeLoe haar account uberhaupt iets met de gang van zaken te maken had. Slechts kunnen we zien dat OOIT LoeLoe is ingelogt op de computer van riddler. Wel dit wisten we al gezien ze dit zelf een keer heeft gedaan. Hier is ook weinig "strafbaars" aan.

Gezien het Feit dat Riddler wel degelijk baat lijkt te hebben bij het zwart maken van LoeLoe en de moeite die hij heeft genomen ons om de tuin te leiden, kunnen we niet anders dan concluderen dat LoeLoe haar account net zoveel kans heeft gehad om het misbruikte te zijn dan elk ander account van iemand met toegang tot het meidenforum. (terug bij af).

Neemt niet weg dat LoeLoe onvoorzichtig met haar kostbare account is omgegaan. hierdoor is zij gestraft door haar Plus status te ontnemen en toegang tot het meiden forum te ontzeggen.

Met de nieuwe informatie is besloten dat LoeLoe opnieuw de standaard aanmeld procedure voor het meidenforum mag doorlopen net als elk ander lid. Dit mocht zij echter pas doen vanaf de dag dat Riddler unbanned zou worden. omdat het anders oneerlijk en raar over zou komen.

Momenteel loopt haar aanvraag voor toegang tot het meidenforum. deze zal worden behandeld als elke andere / eerder gedaane.