PDA

Bekijk de volledige versie : 11 nov: Comedy Night in de Effenaar


Basty
26 October 2006, 10:46
MC William Sutton (UK) + Jeffrey Spalburg + Greg Shapiro (USA) + Jonaz Oz (USA) + Nabil

Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!! Harde, snelle en hilarische humor op topniveau!

Ook deze week is de Schot MC William Stutton weer van de partij! Hij is een expert op het gebied van Shakespeare en weet het publiek op te warmen met de universele taal van de lach, beginnend met een glimlach.

Vervolgens is de beurt aan Jeffrey Spalburg. Deze MC, acteur en schrijver zal je versteld doen staan met zijn rauwe, directe en vooral snelle grappen.

Greg Shapiro is één van Boom Chicago’s grappigste, langste en meest elastische acteurs. Deze ‘American-turned-Dutchman’ staat bekend om zijn politieke inzicht en dankzij zijn talent om humoristisch commentaar te leveren op recente gebeurtenissen, is hij een veelgevraagde gast bij radio en televisie.

Als comedian staat impulsieve Jonas Oz bekend om zijn talent om het meest uiteenlopende publiek te vermaken. Zijn charmante, ondeugende stand-up comedy stijl zorgt ervoor dat iedereen op het puntje van z’n stoel zit.

Zaterdag 11 november 2006
Aanvang: 20.30
Entree: €10,-
Effenaar, Eindhoven
www.effenaar.nl

L_angeldc
26 October 2006, 12:01
Hmm klinkt wel leuk.