Onderwerp: Vandaag jarig...
Enkele bericht bekijken
Oud 12 November 2004, 13:39   #4
appelshampoo
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kakker Rulezz!!


- Leer ABN. Als echte kakker kan je natuurlijk niet aankomen met een boers accent. Oefen die rollende r alvast zodat je daar niet op betrapt wordt. Boerse accenten zijn uit den boze.

- Draag kraagjes. Een kakker met ontblote nek is geen gezicht. Hoe meer kraagjes hoe beter! En natuurlijk wel je kraagje omhoog doen dan.

- Koop polo's. Begin met een stuk of twintig, want je draagt er natuurlijk minstens 3 over elkaar. Pastelkleuren zijn natuurlijk het best. Kraagje up offcourse.

- De echte wannabe-kakker loopt enkel en alleen rond in Polo Ralph Lauren of Tommy polo's. Wil je je als doorgewinterd kakker van de grote meute onderscheiden, dan schaf je ook polo's van merken als Scapa, River Woods enzovoorts aan.

- Voor de wat koudere dagen heb je als echte kakker twee opties. Ten eerste kan je natuurlijk een overhemd aandoen, liefst van een gerennomeerd merk met bijbehorend beestje op de borst. Schuin gestreepte gekreukte overhemden die tegenwoordig zo hip zijn, zijn uit den boze. De tweede optie is het klassieke rugbyshirt, van Gant, Barbarian of River Woods.

- Zorg ook dat je schoenen er netjes uitzien. Timberlands zijn altijd goed, of bootschoenen

- De echte kakker rijdt niet op een scooter. Vanaf de achtiende verjaardag kan paps porsche geleend worden, maar daarvoor wordt de fiets gebruikt, liefst zo'n mooie gazelle damesfiets (oma-fiets).

- Speel Polo. Golf, hockey en tennis mag ook (en eventueel voetbal, maar dan enkel bij de Koninklijke Haagsche Cricket & Voetbal Vereniging). Zorg dat pappa in het bestuur zit, of toch minstens in de 'Business Club'.

- Wees arrogant en zelfverzekerd. Laat je niet in met het proletariaat. Daar is niets mis mee, maar het is gewoon niet jouw soort mensen. Ze passen niet zo goed bij je. Mocht een van deze andere bevolkingsklassen toch proberen met je in aanraking te komen dan kan je een aantal dingen zeggen:

*Whatever (natuurlijk inclusief de wegwuivende handbeweging)

*I'm up here, you're down there and we just don't match (met je hand het niveau aangeven en duidelijk maken dat die niet overeenkomen)

*Window.. (met je handen een ruit maken en heel arrogant kijken)

*Mocht een of andere onverlaat je toch aangeraakt hebben, vergewis je er dan van dat je zo snel mogelijk je trui op de betreffende plek schoonklopt. Wat denkt ie wel, je dure kleren...



Laatst aangepast door appelshampoo : 12 November 2004 om 13:42
  Met citaat antwoorden