Onderwerp: Het einde!!
Enkele bericht bekijken
Oud 10 June 2005, 21:27   #6
koekje
tijd om op te staan
 
koekje's Avatar
 
Geregistreerd op: 3 January 2005
Locatie: VB
Berichten: 1.038
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thaliaaglaja
Wat we hier doen, buiten de aarde omzeep helpen?

Even serieus nu. Hét doel van het leven is gelukkig worden heb ik onlangs gelezen. Ik denk dat daar wel wat inzit. Vroeger (dan spreek ik van voor de tijd van de Verlichting) leden de mensen een hard bestaan om zo hun weg naar geluk te verkrijgen. (In de hemel.) Sinds de Verlichting krijgen we de kans om het geluk hier op aarde te verkrijgen, is dat geen mooi geschenk?

Het probleem met de mensheid is dat je teveel tijd hebt om na te denken en dat we onszelf van de ene depressie in de andere denken. Accept yourself and your faith zou ik zo zeggen.

Ik kom hier later nog wel eens op terug, maar voorlopig laat mijn hoofd het niet toe er verder over uit te wijden.
mooi geformuleerd , maar klinkt als ' déja vue'... Ik zelf kan me er moeilijk bij neer zetten. Daarmee bedoel ik , dat ik moeilijk kan aanvaarden dat men gewoon moet leven, zonder te weten waarom, of hoe...Ik kan het gewoon met moeite accepteren en wens een antwoord te krijgen ... Maar zoals er nogmaals werd gezegd, misschien krijgen we nooit een volwaardige antw. Maar dit kan ik me moeilijk voorstellen. Waarschijnlijk krijgen we dan wel een antw , maar niet hier. ( ergens anders ?)
__________________
De beste van de heeeeeeeele wereld !
koekje is offline   Met citaat antwoorden