Onderwerp: satanisme, waarom?
Enkele bericht bekijken
Oud 28 June 2006, 11:28   #65
Satanisch_girl
Guest
 
Berichten: n/a
Red face

Das dus het verschil tussen u en mij. jij wil blijkbaar niet bij een subcultuur horen. Maar dat maakt toch niet uit er zijn zo veel verschillende groepen. Vroeger verveelde ik me dood en had het gevoel dat ik niet leefde. sinds in goth en satanist ben heb ik meer vrienden zowel satanisten goths als wicca's en ook gwn mensen die niet bij so'n groep willen horen. Ik leef weer. Door m'n zwarte kleding en make-up voel ik me goed. ik voel me iemand nu en niet gwn 1 van 1000.
Niemand heeft mij ooit normaal gevonden, als kind wou ik altijd als het donker was naar buiten. overdag zat ik altijd binnen. Ik voel wanneer het volle maan is, normaal voelt iedereen dat maar de ene meer dan de andere. Mijn peter heeft al 3 hartaanvallen gehad telkens in de avond. die dag had ik dan de hele tijd buikpijn en wou ik niet bij m'n peter weg gaan dan moest hij naar het zieken huis. toeval of telepathie? kweet ni...ik geloof wel in paranormale dingen maar tis nog steeds vreemd. Ik droomde er altijd van om een vampier te zijn, moesten die echt bestaan sliep ik elke nacht buiten!
of je het nu wilt of niet wilt snappen, t'is zo. En sommige mensen geloven satanisten en goths en sommigen vinden het pure onzin (zoals jij blijkbaar)

xxx

--> http://websitemaker.kennisnet.nl/Darkgothic/1185992.htm
----> http://groups.msn.com/satanisme/watissatanisme.msnw
(ik hoor bij het traditionele satanisme: ik zie de 5 kroonprinsen als broeders) ( satan is ook een kroon prins)

Laatst aangepast door Satanisch_girl : 28 June 2006 om 11:31