Enkele bericht bekijken
Oud 8 February 2007, 19:30   #351
Spelleider
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Stevie en AMF waren met z'n tweeën op picknick gegaan. Ze waren al een poosje ernstig op elkaar verliefd en waren net eerlijk over hun gevoelens ten opzichte van elkaar geweest. Ze gingen picknicken in de achtertuin van AMF want anders werd het zo ver lopen.
AMF had speciaal voor deze avond wat kaarsjes, een kleedje, een goed gevulde picknickmand en zachte kussens klaar gelegt in haar tuintje.
Stevie kwam rond kwart over 8 aankakken, zoals gebruikelijk weer eens veel te vroeg want ze hadden om half 9 afgesproken.
AMF stond nog onder de douche en schreeuwde tegen Stevie dat hij maar vast naar het tuintje moest gaan en het zichzelf gemakkelijk moest maken.
Toen AMF 10 minuten later beneden kwam, zichzelf nog even bewonderde in de spiegel, en naar buiten liep, schrok ze zich echt de pleuris! Want waar ze stevie had verwacht, lagen nu alleen nog wat stukjes mens. Hier een paar vingers, daar nog een verdwaalde voet en even verder op zag ze zijn half opgegeten hoofd liggen. AMF barstte in huilen uit, had ze eindelijk de kans om een vriendje te krijgen, werd hij opgegeten!
Dit kon niet anders dan dat het weer eens het werk was geweest van die smerige weerwolven!

1 ) Biffyclyro
2 ) Niemand
3 ) headliner
4 ) babydress
5 ) Steve (wolfsbane)
6 ) Bobba
7 ) Tyskie
8 ) AMF
9 ) Saarah
10) Impressions
11) Prestige (Dorpeling)
12) Insanity (Dorpeling)

13) Atjeuh (Ziener)
14) Sander
15) Appelshampoo (weerwolf)

Gedood door Dorpelingen
Gedood door Weerwolven

De dorpelingen hebben tot morgenavond 20.30 uur de tijd om te stemmen.
  Met citaat antwoorden