Enkele bericht bekijken
Oud 3 June 2010, 09:57   #41
Mr. Macphisto
Lid
 
Mr. Macphisto's Avatar
 
Geregistreerd op: 16 June 2008
Locatie: Rome.
Berichten: 10.493
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door kimm-25 Bekijk Bericht
Nee joh, allemaal op de GroenLinks!. Die schaft ook de studiebeurs niet af!
Lekker dom en naief. Als je daarvoor Groenlinks gaat stemmen dan ben je ook aardig de weg kwijt. Heb je die anderen punten wel gelezen? Je gaat alleen maar meer betalen voor milieupoep en taxen dus doet je studiefinanciering er nog niet toen.

Citaat:
En als je niet kunt kiezen tussen de twee grootste tegenpolen in Nederland, kies dan voor de SP, dan heb je wel studiebeurs, is alles meer gelijk en houd je veel meer geld over.
Hahahah. Waarom houd je dan meer geld over? Niemand wordt gelijker aan elkaar, wat een onzin. De mensen die meer verdienen gaan alleen maar meer betalen. Zij pakken dus de mensen die er echt hard voor werken en dat slaat nergens op. Dan gaat het geld weer naar een of ander kutprojectje terwijl er nu bezuinigd moet worden omdat we anders naar de klote gaan. Rode en Paarse kabinetten werken niet. Kijk maar naar Griekenland.

Citaat:
Ideologiën kunnen helpen, maar als je nou stemt op een partij met dezelfde ideologie als jou, maar hij schaft het studeergeld af en het zorgt voor heel veel bezuinigingen op het gebied waar jij je voor inzet, dat ga je toch op een andere partij stemmen?
Ja want we hoeven niet te bezuinigen hoor.
Meisje, we komen net uit een crisis. Denk eens na? SP is een partij die maar blijft uitdelen van jouw belastinggeld. Dat betekent dat de staatsschuld blijft stijgen en dat je daar nog meer rente over gaat betalen. Stel dat de SP in 2020 eens wil gaan bezuinigen dan kun jij dat gaan aflossen en daarna je kinderen en ook je kleinkinderen. Gewoon omdat hij zo hoog oploopt. Maarja, jij had je studiefinanciering hé.



Citaat:
En partijen als de VVD zetten die hele studietax gewoon niet in hun verkiezingsprogramma's, omdat ze weten dat het veel stemmen gaat kosten.
Succes met kiezen
Zij weten tenminste dat bezuinigen slimmer is dan een studiefinanciering.
__________________
Alles heeft een eind en een worst wel twee.
Mr. Macphisto is offline   Met citaat antwoorden