Enkele bericht bekijken
Oud 10 June 2010, 22:02   #35
Mr. Macphisto
Lid
 
Mr. Macphisto's Avatar
 
Geregistreerd op: 16 June 2008
Locatie: Rome.
Berichten: 10.493
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door Shade Bekijk Bericht
Ik denk dat Paars plus het beste is voor Nederland.
Op die manier wordt de wens van de kiezer gerespecteerd doordat het CDA aan de zijlijn blijft ( Nederland is duidelijk klaar met de christen-democraten na een verlies van 20 stoelen ) en wordt de PVV uit de regering gehouden.
We hebben een regering nodig die de mensen in dit land verenigt, zeker in een tijd dat het niet zo goed gaat.
Dan kunnen we geen tweespalt gebruiken.
Job Cohen is de aangewezen man, ookal heb ik zelf uiteindelijk SP gestemd
We zijn al versplinterd dus de knoop moet doorgehakt worden. Ik zie een centrumrechts kabinet meer zitten omdat links gewoon te lang door heeft lopen zemelen op Paars. We hebben de laatste jaren allang gezien dat Paars niet werkt dus waarom zien mensen dat niet?


Citaat:
Onder een rechtse regering wordt er misschien wel wat gedaan aan de staatsschuld, maar dit zal wel ten koste gaan van de mensen.
De SP komt op voor de mensen die het moeilijk hebben.
Dat is sociaal.
Je begint goed maar dan ga je de fout in. De SP kan wel lekker sociaal gaan doen met mensen en uitdelen, maar de staatsschuld stijgt alleen maar. Ze kunnen alleen maar uitdelen van ons geld. Helaas gaat dan de staatsschuld omhoog en die moet ook afgelost. Je weet zelf ook wel; lenen kost geld.
Hoger rente over hoger bedrag is een dikke vette nee, simpelweg omdat sociaal doen dan geen zin meer heeft en we alsnog meer betalen.


Citaat:
Bovendien is de VVD altijd de partij van de marktwerking en privatisering geweest, wat is uitgedraaid op een ramp in bijvoorbeeld de zorg, treinen, en verzekeringen.
Dat is geen ramp omdat ze niet volledig geprivatiseerd zijn, neem de NS; 49% is geprivatiseerd, dus de overheid beslist alsnog. Dat soort dingen zijn te duur geworden en kan de overheid niet langer betalen. Snap je dat?

Citaat:
Toen deze nog staatsbedrijven waren ging het veel beter met Nederland.
Bovendien kwam deze crisis van rechts, met hebzuchtige banken.
Deze mogen van mij dus ook de rekening gaan betalen.
Praat geen poep.
Het ging niet goed toen het nog staatsbedrijven waren. Waarom zou je anders privatiseren? Ze hebben het tenslotte afgestoten omdat het te duur is. Wat betreft de banken, daarom moet de PVV erbij. Die kunnen en willen de banken aanpakken. Dat Nout Wellink een boef is wil niet zeggen dat rechts helemaal verkeerd is.

Citaat:
VVD = geld->meer geld->uitgeven->meer uitgeven-> teveel uitgeven-> crisis.
SP = sociaal -> uitdelen -> meer uitdelen van ons geld -> hogere staatsschuld -> hogere rente op staatschuld -> nog grotere crisis.

Weet je nog? Net als Griekenland.

Citaat:
Met een gigantische hurenstijging en de stufi die er waarschijnlijk toch uit zal gaan ( aangezien VVD als leading party de eisen kan stellen, en de 2e grote partij PVDA ook de stufi weg wil ) zal de armoede en werkeloosheid in nederland toenemen want niemand kan meer huren of studies betalen.
Van de stufi is jammer.
Ik krijg toch maar €70

Citaat:
Bovendien wenst de VVD niets te doen aan de hypotheekrente aftrek, iets wat de mensen die er wat aan hebben ( die genoeg vermogen bezitten voor een eigen huis ) niet nodig hebben, en de vennootschapsbelasting gaat omlaag.
Groot gelijk. Dat hadden ze af moeten schaffen toen het nog goed ging. Niet nu in de crisis. Dat is onzin, komen er heel veel mensen in de problemen.


Citaat:
Een sterke economie is leuk, maar je moet wel mensen hebben om erin te werken.
Bovendien creërt links op korte termijn veel meer banen, die ook nog eens van hogere kwaliteit zijn.
En ze spreiden de bezuinigingen wat uit, zodat de mensen niet ineens een grote klap krijgen.
Je kunt beter door het stof heen dan dat je een laat-maar-waaien-beleid aanstelt omdat het te zwaar is. Een echte strijder deinst er niet voor terug en is bereid Nederland uit de shit te helpen. Dat is waar je voor gaat. We kunnen allemaal wel lekker sociaal gaan lopen doen maar de enige die daar beter van worden is de onderklasse en dat zijn nou juist niet degene die de economie draaiende houden.
__________________
Alles heeft een eind en een worst wel twee.
Mr. Macphisto is offline   Met citaat antwoorden