Onderwerp: Ajax supporters
Enkele bericht bekijken
Oud 25 April 2002, 17:30   #15
VanDerBroeck
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Re: Ajax supporters

Citaat:
Originally posted by Maniacs
Weet je waar ik op kots, ja op AJAX supporters. 5 seizoenen zit er g1 hond daar in die betonnen roestbak van hen, en nu staan ze een beetje redelijk in de competitie en nu is het Ajax voor en Achter. En dan nog iets , dat ze die utreg supporters terug hebben gestuurd vanwege die spreekkoren, Bullshit. De Utreg supporters hadden ervoor kunnen zorgen dat ze een thuiswedstrijd speelden ipv een uitwedstrijd , schijterds dat zijn het. het wordt tijd dat we sommigen van hen us flink te grazen nemen !!!!!

<<- MvV mAaStRiChT , PrIdE oF tHe SoUtH ->>
bla bla bla, typisch weer de-grote-bek-achter-het-hek mentaliteit. in dit geval dus, een beetje de internet-hooligan uit hangen.
je bent gewoon jaloers omdat dat miezerige cluppie van je in de kelder van 1e divisie speelt en niet BOVENAAN in de eredivisie.
ons bestuur weet tenminste hoe je 12 mei een feessie kan bouwen. eerst bekerkampioen worden en dan de utreggers te grazen namen.
hmm hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik er van overtuigd ben dat je geen insider bent van het voetbal anders had je de echte reden wel geweten.
  Met citaat antwoorden