Onderwerp: fortuyn
Enkele bericht bekijken
Oud 25 May 2002, 18:52   #189
Bebsy
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

wat ik nu ga zeggen heeft niks met pim te maken maar ik wil het toch even kwijt.

ik vind al heel lang dat mensen elkaar niet meer echt respecteren...en accepteren.. we kunnen er helaas niks tegen doen..we moeten er mee leven vrees ik
ik denk dat het ook nooit weg gaat maar ik hoop het wel..
ik weet niet hoe het vroeger was.. mijn ouders zeiden dat het prima was en dat er geen geweld was enzo maar dat is denk ook boelshit ik denk dat geweld enzo altijd al in de wereld heeft gezeten en wat er al duizende jaren in zit kun je er nooit uit krijgen het is zo iets als een kind kun je wel uit de oorlog halen maar een oorlog niet uit een kind en gaat her ook een beetje met geweld/discrimanatie.. en het is boelshit om te zeggen dat mensen dat doen omdat hun ouders dat deden of dat het iets met de opvoeding te maken.. een demonstraties of acties tegen zinloos geweld of discrimanatie levert echt niks op.. ook willen we het wel.. ik heb ook een hekel aan racisten en ****,s maar ze blijven bestaan..


we hebben geen nette beschaving meer.. als bijvoorbeeld een discussie groep bij de alains word gehouden denk dat ze zeggen over de aardbewoners dat we gevaarlijk zijn.. en weet je als de dieren wisten wat wij allemaal hun aan deden was de mensheid verdwenen..
  Met citaat antwoorden