Onderwerp: Tips over zelfmoord
Enkele bericht bekijken
Oud 14 November 2002, 19:56   #50
Fallen_Engeltje
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Originally posted by rientje
je maakt me heel erg boos, een vriendin van ons heeft ook zelfmoord gepleegd, en je weet dus echt niet waar je over praat, hoeveel pijn je mensen ermee doet.
Ik geloof ook echt dat je niet helemaal goed snik bent, om hier te vragen hoe je het makkelijkste zelfmoord pleegt, denk je nou echt dat iemand hier een antwoord op zou geven!
je wilt aandacht hebben, ga naar een maatschappelijk werker toe.
Maar als je het echt wil, veel plezier ermee dan, sorrie hoor, maar hier kan ik gewoon echt niet tegen, denk eerst eens na voordat je zoiets hier neerzet!
zoek hulp ma'n
okay ff een vriendin van je heeft et gedaan okay? Jij kunt dus niet weten wat er bij hem in zn hoofd rond gaat dat kun je niet weten het gevoel van weg willen ermee stoppen kun je niet uitleggen ik snap dat je dit dan zoiets hebt van ik heb et erger gehad, maar dat kan niet wat voor de 1 een klein probleem is is voor een andere een heel groot probleem dat moet je niet vergeten, en misschien dat dat hele verhaal wel niet waar is van kazie maar stel je voor van wel, en hij leest zoiets hoe denk je dan dat die zich gaat voelen, door hier fout op te reageren kun je iemand de shit in helpen, me vrienden reageerden bij mij verkeerd waardoor ik et juist wilde, ik wilde weg ik hoefde niet meer zo nodig, gelukkig dat ik dit nou nog kan typen dat ik kan vertellen wat het is je kunt je niet voorstellen wat zo iemand voelt als je het niet zelf hebt gehad, en mij kna het niks schelen als ik niet word gelooft als ik hem er (als et waar is) maar mee help hij krijgt van mij het voordeel van de twijfel