Onderwerp: Ayaan Hirsi Ali
Enkele bericht bekijken
Oud 31 January 2003, 12:44   #1
koelkast
ubergruber
 
koelkast's Avatar
 
Geregistreerd op: 12 March 2001
Locatie: Rhoon
Berichten: 1.959
Stuur een bericht via AIM naar koelkast
Standaard Ayaan Hirsi Ali

Tjah, Hoe kan het nou dat de moslim gemeenschappen zich zo uit laten en zo opwinden over deze politicus?

Ayaan Hirsi Ali Heeft openlijk bekend gemaakt dat zij de moslim cultuur achterlijk vind en dat volgens haar Mohammed naar huidige westerse maatstaven een vreselijke tiran zou zijn geweest. Ze komt op voor de onderdrukking van vrouwen binnen de soms enorm strenge vormen van de moslim cultuur.

Diverse moslim gemeenschappen schreeuwen moord en brand die bijzonder onaagename rotterdamse ihmaan heeft zelfs uitgesproken dat haar leven in gevaar is omdat ze zulke uitspraken heeft gedaan allemaal zijn ze boos beledigd doen ze aangifte van discriminatie.

Echter wat zo typerend is dat deze zelfde mensen die nu aangiftes doen en hoog van de toren blazen (oa onze rotterdamse 'vriend' van een ihmaan. Deze mensen claimden eerst dat homo's een ziekte onder de mensheid waren lager waren dan varkens en eigenlijk zouden moeten worden afgemaakt. Toen mocht dit allemaal gewoon gezien het hun religie was en er vrijheids van godsdienst is Dat mag wel en waarom mag Ayaan Hirsi Ali dit dan niet ?

In mijn ogen weer het gevolg van de wind die van links waait tolerantie tot in de gekke toe. het OM is serieus nu bezig de aanklachten af te handelen en probeert Ayaan Hirsi Ali te vervolgen
koelkast is offline   Met citaat antwoorden