Enkele bericht bekijken
Oud 21 December 2003, 21:57   #11
Bird Of Prey
the bearded lady
 
Bird Of Prey's Avatar
 
Geregistreerd op: 14 January 2002
Locatie: Amsterdam
Berichten: 6.828
Standaard

Citaat:
Originally posted by JEANUS
maar we houden van je BoP
Citaat:
Originally posted by Saartje18
Gelukkig heb ik het zegen dat mijn ware fans achter mij blijven staan

Citaat:
Originally posted by bartje518
Jammer, ik vond je een weinig opvallend persoon, maar dat is eigenlijk juist een eigenschap van een goeie FB. Helaas mengde je je niet zo heel vaak in discussies, en daarmee is meteen de tak benoemd waar ik je minder in vond. Betrokkenheid bij het forum. Maar je geeft zelf al aan dat het er ook door kwam dat je eigen Fora niet bepaald boeiend waren. Maar jammer dat je ermee stopt!
Je slaat de spijker op zijn kop. En ik mengde mij dus weinig in discussies met datgene wat ik dus al eerder aangaf toen ik dit topic aan het maken was: de interesse was steeds vaker steeds minder te bekennen bij mij.

Citaat:
Originally posted by Ar-Tuur
Inderdaad jammer Jeroen, maar als ik je zo hoor, dan kan ik me je beweegredenen goed indenken. Ik kan me er eigenlijk wel in vinden en vraag me af of ik zelf nog wel door moet gaan
Zoals Bart al aan gaf, ik wil ook niet echt opvallend overkomen. Zo wil ik dus ook niet opvallen omdat ik anderen de aanzet geef om ook te gaan stoppen. Als jij daar behoefte aan hebt, hou ik jou iig niet tegen, maar laat mijn aftreding iig geen motief voor jou zijn om ook te stoppen. Maar mijn respect voor welk besluit jij uiteindelijk ook gaat nemen wat betreffende het fb-schap heb je, en dat staat vast.
__________________
What do the innocent know, except what the guilty teach them.
Bird Of Prey is offline   Met citaat antwoorden