Onderwerp: Column hok
Enkele bericht bekijken
Oud 21 April 2004, 20:10   #69
-trixz-
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Toch maar eens naar de dokter, na drie weken bijna niet slapen en een maag die constant omdraait. Klinkt verstandig.

Juist,eenmaal in de wachtkamer gevuld met mensen die gedag zeggen, maar eigenlijk nog te moe zijn om hun lippen te bewegen, mag je in de stilte een boekje pakken of wat aan je kleding gaan frummelen todat je eindelijk dat kleine kille kamertje in wordt geroepen waar "Dokter" opstaat.

denk je s'ochtend nog voordat je weg gaat, laat ik wat warms aan trekken het is koud, mag je eenmaal in dat kamertje meteen je shirt uit trekken en op een tafel gaan liggen waarvan de temperatuur dicht bij het vriespunt zal liggen.

"haal maar even diep adem" wordt er gevraagd terwijl de dokter met een nog kouder voorwerp dan die tafel waar je op ligt over je borst en rug beweegt.

en als je dan denk klaar te zijn,mag je weer gaan in de stoel gaan zitten om vervolgens verhoord te worden over je eet gewoontes en je sporten.

Fijn, na een lange 20 minuten krijg je een hand van de beste man, en wordt je bijna letterlijk het kamertje weer uitgeschopt zodat de volgende patient weer op dat verdomd koude tafeltje mag gaan liggen.

denk je dat je het hebt gehad, krijg je voordat je de deur uitstapt nog even te horen dat je wat bloed mag gaan prikken..
  Met citaat antwoorden