Ga Terug   Leerlingen.com Forum > Fun > Sport
FAQ Ledenlijst Kalender Berichten van vandaag

Sport Alles wat met sport te maken heeft, professioneel en je eigen sport!

 
 
Onderwerpopties Stem op Onderwerp Weergavemodus
Prev Vorige Bericht   Volgende Bericht Next
Oud 27 May 2003, 23:00   #1
maupstar
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard pi-air weg bij fey

Breuk Feyenoord en Van Hooijdonk dreigt

27/5/2003 9 :21

Een vertrek van Pierre van Hooijdonk bij Feyenoord lijkt aanstaande. De Rotterdamse club wil de aanvaller houden aan de afspraak dat in het derde contractjaar het salaris flink wordt teruggeschroefd. Pi-Air voelt daar weinig voor.

De speculaties over waar Van Hooijdonk volgend seizoen zou spelen kwamen in de winterstop. De aanvaller was aan het einde van zijn contract. Met het lichten van de eenzijdige optie voor een derde jaar maakte Feyenoord aan de onzekerheid een einde.
Maar een verlenging van het verblijf van Van Hooijdonk lijkt op losse schroeven te staan. Een clausule in het contract verdeelt de meningen. De Rotterdamse club heeft namelijk laten weten dat het conform de afspraken het salaris in het derde jaar met vijftig procent wil terugschroeven.

Van Hooijdonk voelt er nu weinig voor deze afspraak na te komen. Een nieuwe verbintenis zou een oplossing kunnen bieden voor de impasse, maar de onderhandelingen over een nieuw contract zitten vast. Feyenoord wil niet ingaan op het voorstel van Van Hooijdonk voor een contract voor twee jaar, waarin hij pas in zijn tweede jaar inlevert.

Meest logisch lijkt het dat Van Hooijdonk Feyenoord deze zomer verlaat. De Rotterdamse club, die dankzij het lichten van de optie een afkoopsom kan vragen, heeft weinig aan een ontevreden aanvaller. Bovendien kan Feyenoord door het mislopen van de Champions League het geld goed gebruiken. Van Hooijdonk zelf houdt er ook rekening mee dat hij volgend seizoen niet in De Kuip speelt. 'Zoals de situatie nu is, ziet het daar niet naar uit', zei Pi-Air zondag in het tv-programma Studio Voetbal.

Van Hooijdonk wordt in verband gebracht met Birmingham City, Tottenham Hotspur en Espanyol. Bij de Rotterdamse club heeft echter nog geen club zich concreet gemeld. Volgens de spits hebben wel verschillend clubs belangstelling getoond bij zaakwaarnemer Rob Jansen.







ik ben ABSOLUUT GEEN FAN van fey maar ik zal het toch zonde vinden als deze voetballer (fey enige kans om echt iets te laten zien in europa, lees 1/4 finale of verder) fey/ned verlaat vanwege geld problemen. slechte zaak dus
  Met citaat antwoorden
 


Berichting Regels
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 11:09.


Forum software: vBulletin 3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.