Ga Terug   Leerlingen.com Forum > Multi Media > Computers & Internet
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Computers & Internet Problemen met je computer, of weet je niet welke router nu te moeten installeren voor je breedbandje? Dit, en andere zaken vind je hier!

Antwoord
 
Onderwerpopties Stem op Onderwerp Weergavemodus
Oud 13 July 2011, 00:33   #1
the_darkness
F0rum God +
 
the_darkness's Avatar
 
Geregistreerd op: 12 December 2007
Berichten: 24.921
Standaard TD en draadloos

Mja.
In dit huis heb ik gewoon verbinding doordat ik een kabel heb hangen tussen mn pc en mn router/modem geval.
er zit dus in deze pc enkel een ethernet kaart.

In mijn nieuwe huis komt een draadloos netwerk, en aangezien het modem/router geval op de begane grond komt en ik daar met mijn desktop 2 verdiepingen boven zit is een kabel trekken geen optie.

Mijn vraag, hoe de neuk krijg ik dus draadloos internet op mijn desktop computer?
Moet ik dan speciale hardware inbouwen om dat signaal op te pikken?
En ik heb ook iets gelezen over homeplug adapters ( 1 plug je in/naast het router, en de ander naast je pc en dan kabel tussen 2e plug en pc) maar heb er verder de ballen verstand van.

iemand?
__________________
The GOD OF FAIL is here!
The FAIL God now officially has 429 worshippers.
Start worshipping me today and get a personal FAIL poem for free!
the_darkness is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 00:59   #2
Young
Super Lid
 
Young's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 April 2010
Locatie: Uganda
Berichten: 5.539
Standaard

Hoezo is een kabel naar boven trekken geen optie? Dat is een kleine moeite, gaatje boren in het plafond / vloer in een hoek, buisje erdoorheen, kabeltje erdoorheen, mooi afwerken.
Lijkt mij..

Maar anders koop je gewoon een iMac ofzo, dan heb je dat gezeik allemaal niet.

Ik kan je niet verder helpen, mijn pc-kennis is niet zo hoog meer.
Young is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 01:04   #3
the_darkness
F0rum God +
 
the_darkness's Avatar
 
Geregistreerd op: 12 December 2007
Berichten: 24.921
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door SYoung Bekijk Bericht
Hoezo is een kabel naar boven trekken geen optie? Dat is een kleine moeite, gaatje boren in het plafond / vloer in een hoek, buisje erdoorheen, kabeltje erdoorheen, mooi afwerken.
Lijkt mij..

Maar anders koop je gewoon een iMac ofzo, dan heb je dat gezeik allemaal niet.

Ik kan je niet verder helpen, mijn pc-kennis is niet zo hoog meer.
nee dat heb ik ook al geopperd, maar omdat ik niet 1 maar 2 verdiepingen hoger zit krijg je dan een heel gemekker met complete plinten die er hier en daar uit moeten.

en nee, ik koop geen mac.
op een mac kan ik niet gamen man
__________________
The GOD OF FAIL is here!
The FAIL God now officially has 429 worshippers.
Start worshipping me today and get a personal FAIL poem for free!
the_darkness is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 01:17   #4
the_darkness
F0rum God +
 
the_darkness's Avatar
 
Geregistreerd op: 12 December 2007
Berichten: 24.921
Standaard

Dus in alle gevallen, draadloos gedoetje of zo'n adapter ding, in alle gevallen moet ik zo'n antenne geval in mn pc rammen?

( ja sorry hoor, ik heb totaal geen verstand van draadloos ik heb al 21 jaar altijd internet via een kabel gehad)
__________________
The GOD OF FAIL is here!
The FAIL God now officially has 429 worshippers.
Start worshipping me today and get a personal FAIL poem for free!
the_darkness is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 01:22   #5
Young
Super Lid
 
Young's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 April 2010
Locatie: Uganda
Berichten: 5.539
Standaard

Ja.
Young is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 01:30   #6
Chrizlybeer
Beheerder
 
Chrizlybeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 January 2003
Locatie: Hel
Berichten: 4.982
Standaard

Of je koopt van die netwerk dingen via stopcontact, heb ik bij mn ouders ook werkt als een tierelier en je hebt bijna dezelfde snelheid als via een normale kabel alleen hoef je die dan niet apart te trekken.
__________________
Kijk.... Poep.... Poep is mooi.... Jij bent niet mooi....
Chrizlybeer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2011, 11:01   #7
Chrizlybeer
Beheerder
 
Chrizlybeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 January 2003
Locatie: Hel
Berichten: 4.982
Standaard

Ja je moet wel op dezelfde groep ziitten, maar die kan je vast wel vinden, hoef je in ieder geval minder lange kabels te trekken.
__________________
Kijk.... Poep.... Poep is mooi.... Jij bent niet mooi....
Chrizlybeer is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus Stem op dit onderwerp:
Stem op dit onderwerp::

Berichting Regels
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 22:48.


Forum software: vBulletin 3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.