![]() |
Blij
Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D Ik ben blij:D
En jullie? |
en waarom?
|
Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :] Ik ook :]
|
ik niet
ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik niet ik wel ik weet het niet. ik voel me nu niet blij. maar ik zou me wel blij moeten voelen, door verschillende dingen die me zijn overkomen. maar ik zou me ook niet blij moeten voelen, door verschillende dingen die me juist niet zijn overkomen. over het algemeen wel blij denk ik. want die goeie dingen die me overkomen zijn, die zijn ook echt goed. maar op dit moment.. nopz. |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ik ben blij! :yes:
|
Citaat:
Alleen jij niet instructio?:( Setegrasj?:( Ed?:( :*? |
Citaat:
het forum is er voor om je verveling te verminderen. |
Ook goed:+ maar je kan er ook blij van worden, van die onzinnige dingen..
|
Citaat:
|
Citaat:
|
ik luister al muziek.
en dan ga ik ook uit mn dak :) |
Citaat:
goed zo:) |
ja goed he.
maar goed dat er muziek bestaat :) |
Inderdaad, muziek is echt overal goed voor..
Stemming wisselen, gevoelens uiten, je gedachtes ergens anders op richten, dansen, lol maken.. |
jup :)
|
ik ben niet blij neee!
|
Citaat:
|
aan de ene kant ben ik super blij
aan de andere kant niet echt |
Echt als een dingetje wat ik ga proberen te regelen mij gaat lukken kan niemand blijer zijn dan ik:d:d
maar ik wachten even tot een uur of 10 half 11 met smsen:$ |
|
Citaat:
Sorry8) |
:p
|
Citaat:
|
Citaat:
:* |
Citaat:
ga je mee naar t vondelpark erik? |
Citaat:
|
Citaat:
maar geef even antwoord. ik ga zo weg |
Citaat:
|
ok
|
ik ben BLIJ!!!:d
|
Ik ben vanaf overmorgen pas blij. :)
|
ik morgen*)
ga ik op vakantie:+ :thumbsup: _0_ |
ikke ben ook zo blij! :]
|
Ik ben BLIJ! Heb geen onvoldoendes ennnnnnnnn ga overmorgen op vakantie! 8-)
|
Wat een achterlijk kutspamtopic zeg...
|
Ja, en Kampie en 2-D(zie ik hier nooit alleen in foto en plaatjes als er weer een meeting is geweest) laten dat allemaal toe:+
|
ik ben nie blij
ook geen reden toe ik voel me beetje neutraal :{ |
Citaat:
tussen 23 juni en 7 juli heeft 2-d precies 1x gepost. dat kan toch niet voor een FB van het drukste subforum van ll.com? |
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 13:51. |
Forum software: vBulletin 3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.