Onderwerp: koken
Enkele bericht bekijken
Oud 26 December 2004, 23:11   #3
LexS
BeHeerser
 
Geregistreerd op: 25 March 2004
Locatie: Amsterdam
Berichten: 1.800
Standaard

Ik moest op 1e kerstdag werken dus hebben op 2e kerstdag kerst 'gevierd' en zoals altijd mocht ik koken.

Voor:
Pastasalade met groenten

Tussen:
Franse uiensoep

Hoofd:
Lamskoteletten met verschillende paddestoelen, basilicumsaus (met pijnpitten en balsamico) en een amerikaanse chop salad erbij (tomaat, komkommer, sla, paprika olijven, feta+dressing).

Na:
Peren op een bakplaat in de oven en een siroop gemaakt van witte wijn, sinaasappelsap, suiker en vanillestokje. Half uur in de oven en telkens de peren bedruipen. Vervolgens mascarpone, geroosterde walnoten (gemalen), sinaasappelsap- en schil bij elkaar gehusseld en erbij gedaan.



Vind uitgebreid koken heel erg leuk vandaar dat ik het ook doe. (wel voor anderen, voor mezelf alleen kook ik nooit uitgebreid)
LexS is offline