Setan
Men neme varkensvlees van die grote lappen. Die snij/knip je in stukjes. Dat marineer je dan een beetje met ketoembar, koenjit en laos + naar eigen smaak peper en zout. Terwijl je dit laat marineren snij je de ui en fruit je deze alvast. Dan gooi je het vlees erbij en laat je het dichtschroeien.
Ondertussen maak je een sausje van water, azijn, mosterd en ketjap (manis). Goed roeren en erbij gooien. En dan de madiera erbij en de sambal 5 eetlepels ofzo

. Daarna de paneermeel erin om het allemaal wat vaster te maken. En erbij kan je rijst en verdomme ik ben de naam van die nootjes kwijt

Kortom jummie
En als geintje met eieren

Je kookt een stel eieren ze moeten wel hard zijn. Die pel je af en snijdt de boven en onderkant eraf zodat die recht op kan blijven staan dan pak je de tomaten en daar snij je (aan de ronde kant) een plak vanaf die leg je op het ei. Dan doe je er stipjes mayonaise op en dan heb je paddestoel uit de efteling