Lasagne met gerookte heilbot en tonijn
			 
			 
			
		
		
		
			
			Voor 4 personen  
 
12 lasagnevellen  
200g gerookte heilbot  
400g tonijn in eigen nat (blik)  
250g champignons  
3 sjalotjes  
100g waterkers  
50g vetstof, 50g bloem  
5dl melk  
peper, zout  
150g gemalen kaas  
 
Week eventueel de lasagnevellen in warm water. Snijd de heilbot in stukjes, laat de tonijn goed uitlekken. Reining de champignons en snijd ze in schijfjes. Pel de sjalotjes en snipper fijn. Hak de waterkers fijn. Bak de sjalotjes en champignons even aan in de vetstof. Schep alles uit de vetstof. Voeg bloem toe en roer tot een glad mengsel. Leng aan met de melk en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Roer er de waterkers en 100g gemalen kaas onder. Vul een vuurvaste schotel afwisselend met de vis, groenten, lasagnevellen en saus. Bestrooi met de rest van de kaas. Plaats de lasagne 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
		 
		
		
		
		
		
		
		
	 |