|
Eten & Drinken Smakelijk eten, smakelijk drinken, hap hap hap, slok slok slok... You know what to do! |
|
Onderwerpopties | Stem op Onderwerp | Weergavemodus |
![]() |
#12 |
Guest
Berichten: n/a
|
![]()
Voor 4 personen
12 lasagnevellen 200g gerookte heilbot 400g tonijn in eigen nat (blik) 250g champignons 3 sjalotjes 100g waterkers 50g vetstof, 50g bloem 5dl melk peper, zout 150g gemalen kaas Week eventueel de lasagnevellen in warm water. Snijd de heilbot in stukjes, laat de tonijn goed uitlekken. Reining de champignons en snijd ze in schijfjes. Pel de sjalotjes en snipper fijn. Hak de waterkers fijn. Bak de sjalotjes en champignons even aan in de vetstof. Schep alles uit de vetstof. Voeg bloem toe en roer tot een glad mengsel. Leng aan met de melk en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Roer er de waterkers en 100g gemalen kaas onder. Vul een vuurvaste schotel afwisselend met de vis, groenten, lasagnevellen en saus. Bestrooi met de rest van de kaas. Plaats de lasagne 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. |